Skip Navigation

Stil de viață

Obiceiuri de consum care îți pot fi benefice din punct de vedere financiar
Stabilitatea financiară pe termen lung și sustenabilitatea din punct de vedere financiar sunt subiecte importante, care ne preocupă, în mod firesc, pe mulți dintre noi. Cu toate că reprezintă o provocare ce necesită atât disciplină, cât și dezvoltarea unor obiceiuri financiare sănătoase, stabilitatea financiară poate fi, în cele din urmă, obținută.
Cum dezvolti o relatie sanatoasa cu banii
Cum să dezvolți o relație sănătoasă cu banii și ce acțiuni te ajută în acest sens
Când ne gândim la relații, primele care ne vin în minte sunt cele cu oamenii. Însă câți dintre noi ne gândim că și relația cu banii poate fi în controlul nostru? În acest articol analizăm relația pe care o avem cu banii și cum o putem îmbunătăți.
Ce trebuie să știi atunci când ești diagnosticat cu cancer?
Ce trebuie să știi atunci când ești diagnosticat cu cancer?
Articol realizat în colaborare cu Dr. Marius Geantă, președinte și co-fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, membru al European Cancer Organisation şi parte a grupului de lucru pentru Planul Naţional pentru Controlul Cancerului.
Cum poti sa ii asiguri copilului tau acces la orice tip de educatie
Ce poți face pentru a-i asigura copilului tău accesul la orice tip de educație își dorește
Energici și mereu curioși, cei mici explorează lumea în căutarea marilor răspunsuri. Aventura lor îmbină joaca și cunoașterea, iar educația fiecărui copil se construiește zi de zi. Chiar dacă misiunea fiecărei generații de părinți aduce noi provocări, ea rămâne aceeași pe care au avut-o părinții dintotdeauna: construirea unui viitor sigur și încrezător pentru fiecare copil.
Cum obții echilibrul între viața personală și cea profesională. 4 aspecte cheie
Cum obții echilibrul între viața personală și cea profesională. 4 aspecte cheie
Să obții un echilibru între viața personală și cea profesională a devenit o provocare pentru mulți profesioniști în ultimii ani. Schimbările din stilul de viață provocate de criza medicală COVID-19 au avut un impact puternic asupra relației cu munca, cât și asupra sănătății noastre emoționale.
Responsabilitatea financiara in cuplu. In ce merita sa investiti impreuna
Responsabilitatea financiară în cuplu. În ce merită să investiți împreună
O relație serioasă ajunge, mai devreme sau mai târziu, la unul dintre cele mai importante teste necesare pentru a atinge maturitatea: cel al responsabilității financiare. Fiecare dintre parteneri aduce cu el un anumit tip de educație a administrării banilor, iar viața în doi poate scoate la iveală diferențe decisive în materie de economisit și cheltuit.
Cum sa discuti cu partenerul tau despre bani
Cum să discuți cu partenerul tău despre bani și situația voastră financiară
Fie că își țin banii la comun sau că își administrează cheltuielile separat, cuplurile care poartă discuții dese legate de administrarea veniturilor sunt capabile de a lua decizii financiare mult mai bune și de a economisi bani într-un mod eficient.
Planuri financiare pentru 2022. Ce merită să incluzi pe lista ta?
Planuri financiare pentru 2022. Ce merită să incluzi pe lista ta?
Finalurile de an reprezintă un prilej pentru bilanțuri și, mai ales, pentru planuri. Dacă și tu îți dorești ca pe lista ta cu planuri pentru 2022 să se regăsească acțiuni cu impact pe termen lung în bunăstarea ta financiară, avem pentru tine câteva instrumente și aspecte demne de luat în considerare. Hai să le descoperi!
Cadouri pentru care o sa-ti multumesti mai tarziu
Cadouri pe care să ți le faci de Crăciun și pentru care îți vei mulțumi mai târziu
Crăciunul ne dă un prilej să le facem o bucurie celor dragi și, de ce nu, să ne facem și nouă înșine cadouri. Anul acesta, cu toții ne preocupăm mai mult ca oricând de sustenabilitate și privim către viitor atunci când facem orice alegere. De aceea, îți propunem câteva cadouri cu însemnătate, pe care să ți le faci ție însuți și pentru care o să-ți mulțumești mai târziu.
Echilibrul financiar in familie: cum il mentii si ce solutie de asigurare te poate ajuta
Echilibrul financiar în familie: cum îl menții și ce soluții te pot ajuta să-l atingi
Preocuparea și grija față de familia noastră se materializează zi de zi, prin gesturi simple. Pe termen lung, însă, responsabilitatea în legătură cu siguranța și cu bunăstarea familiei se leagă de adoptarea unor principii financiare sănătoase.
Cum iti mentii calitatea vietii odata cu trecerea anilor
Cum să-ți menții calitatea vieții odată cu trecerea anilor
Odată cu trecerea anilor, este important să descoperi noi metode prin care să îți menții starea de sănătate și de spirit, mai ales după retragerea din activitate, când ai mai mult timp pentru tine și pasiunile tale.
Cum ai grijă de sănătatea ta. Analize medicale de rutină, factori de risc și forme de protecție financiară
Cum ai grijă de sănătatea ta. Analize medicale de rutină, factori de risc și forme de protecție financiară
Prevenția prin analize medicale și controale de rutină este cea mai eficientă metodă de a evita dezvoltarea unor afecțiuni, ori agravarea celor existente. Totodată, e important să ai în vedere și soluții pentru protecția ta financiară în cazul unui eveniment neprevăzut care îți afectează sănătatea.
Investitii in calitatea vietii, in 2021 - protejarea sanatatii
Investiții în calitatea vieții pentru 2021 - cum îți protejezi eficient sănătatea
Calitatea vieții este influențată de o multitudine de factori, de la nivelul de dezvoltare economică și socială a societății în care trăiești, până la deciziile pe care tu le iei în ceea ce privește stilul de viață. Din perspectiva individuală, felul în care te raportezi la ceea ce se întâmplă în jurul tău, modul de a-ți stabili prioritățile, obiectivele și așteptările legate de ele au un impact major asupra calității vieții.
Cum iti setezi rezolutiile potrivite pentru inceputul de an
Rezoluții pentru început de an - de ce să ții cont în alegerea lor și ce să prioritizezi
Pentru mulți dintre noi, începutul de an este o oportunitate excelentă de a face o serie de schimbări pozitive în viețile noastre, care să ne aducă împlinire atât pe plan personal, cât și profesional. Setarea de rezoluții la început de an reprezintă o obișnuință pentru majoritatea persoanelor și este important să le alegem cu grijă, pentru a ne asigura că pot fi atinse.